english  

THEM International Detection Dog Institute (THEM) is toonaangevend op het gebied van trainen en opleiden van speurhonden, speurhondengeleiders, bomverkenners IED en het verzorgen van periodieke onderhoudstrainingen voor zowel publieke als private klanten wereldwijd. Alle trainingen en opleidingen zijn volgens E.U. standaarden. 


Onze visie is dat we mensen niet kunnen stoppen anderen te schaden, maar we kunnen wel de beste “middelen” leveren om onze samenleving te beschermen. We kunnen hen, die zich inzetten om onze vrijheid te beschermen en veiligheid te waarborgen, hiervoor optimaal voorbereiden.

Rechtvaardig in onze activiteiten, eerlijkheid en integriteit zijn onze leidende principes.

 

Onze medewerkers zijn cruciaal voor ons succes. We waarderen hun bedrevenheid, visie, kennis en vaardigheden. Wij weten dat, gedreven door hun voorstellingsvermogen en enthousiasme, het potentieel van ons bedrijf grenzeloos is. We behandelen onze medewerkers met respect en vertrouwen.


Onze klanten zijn cruciaal voor ons succes. We zijn klantgericht en toegankelijk, houden rekening met verschillende culturen en zijn gedreven om de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Kwaliteit is ons handelskenmerk en we zijn trots op alles wat we doen.

 

 

It is not about us, it is about THEM. THEM is our society.