english  
Ik zou graag meer informatie willen over:

THEM International Detection Dog Institute verzorgt KWALITEITS-ASSESSMENTS van speurhonden teams (hond + geleider).

 

Hoewel een neus van een speurhond beter is dan elk mechanisch detectie apparaat, is niet elk speurhonden team per definitie goed; in deze wereld zijn er grote verschillen in kwaliteit. Op papier kan het er erg goed uit zien, maar voor een (security) manager of korpschef - die geen achtergrond heeft in het trainen en opleiden van speurhonden teams - is het moeilijk om te zien of een speurhonden team daadwerkelijk doet wat het zou moeten doen.

 

De KWALITEITS-ASSESSMENT van speurhonden teams kan vergeleken worden met assessment programma’s voor nieuwe medewerkers of een second option in een ziekenhuis, allemaal met hetzelfde doel: het minimaliseren van het risico op fouten.

 

Klanten van THEM die vragen om een KWALITEITS-ASSESSMENT nemen alleen genoegen met de beste speurhonden teams en zijn organisaties die:


·       Hun eigen speurhonden teams trainen en opleiden;

·       Volledig getrainde speurhonden en speurhondengeleiders opleidingen kopen;

·       Speurhonden teams inhuren.

 

Een KWALITEITS-ASSESSMENT van speurhonden teams door THEM helpt:

 

·       Reputatieschade voorkomen.

Bijvoorbeeld, een slecht functionerend speurhonden explosieven team dat een explosief/ bom mist tijdens een zoekactie kan de reputatie van een vliegveld, luchtvaartmaatschappij, hotel of zelfs land schaden.

·       Financiële schade voorkomen.

Bijvoorbeeld, de evacuatie van een vliegveld, haven of kantoorgebouw door een valsmelding van een speurhonden explosieven team als gevolg van slechte training en opleiding kan (honderd) duizenden Euro’s/ Dollars kosten.

·       En het aller belangrijkste: mensenlevens redden.

 

 

THEM biedt deze service aan voor alle speurhonden disciplines.

 

Neem contact op met THEM voor meer informatie over de opbouw van het assessment programma, objectiviteit bewaking en de volgende stappen.

 

 

 

It is not about us, it is about THEM. THEM is our society.